top of page

Trädgårdsdesign

Vi hjälper dig att skapa dina drömmars trädgård, en plats där du kan koppla av, njuta, umgås, odla eller bara vara. Vi ritar allt från rabatter till hela trädgårdar och vi arbetar med både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med duktiga anläggare och kan hjäpa er från idé till färdig trädgård. 

Trädgårdsdesign börjar alltid med ett konsultationsmöte i er trädgård. Där reder vi ut vad ni vill åt i nästa steg.  Trädgårdsdesign resulterar i skalenliga ritningar över trädgården men beroende på era behov och önskemål detaljeras de olika mycket. Basen i ritningarna är alltid att er trädgård blir anpassad för just er. Ritningen visar hur ska ni röra er i trädgården, var blir bästa platsen för grillen eller uteköket, vad vill ni blicka ut på genom era fönster, var faller morgonsolens strålar först, var blir den perfekta platsen för odling, eftermiddagshäng, lek, pool, pergola osv.

En komplett trädgårdsdesign innebär att ni får allt för trädgården specificerat, vilka växter ska planteras var, vilket material ska användas för uteplatsen, vilken bredd ska det vara på pergolans överliggare osv. Ett komplett underlag att lämna till en anläggare eller låta oss hjälpa er att förvekliga.

Men, kanske vill ni mer åt just utformningen, var allt ska få sin plats och hur flödena i trädgården ska skapas. Ni vill t ex gärna veta var det passar med en blomstrande perennrabatt men vill sen själv fylla den med innehåll. Då ritar vi på en annan detaljnivå.

Allt det här pratar vi om när vi ses på Konsultationen och ni får sedan självklart en offert på vad vi kommit överens om innan vi sätter igång med arbetet.

IMG_8943.JPG
bottom of page