top of page

Konsultation

En konsultation passar alla och kan vara starten på något större eller räcker gott som den är.

 

Vi ses i er trädgård och bollar idéer och lösningar, går igenom era önskemål, behov, frågor och funderingar. Ni tar själva anteckningar och jag kommer förutom att ge råd och svar på era frågor, förse er med en mängd inspiration och idéer. Vill ni, går ni efter konsultationen vidare med att få ett uppritat förslag för er trädgård (se under trädgårdsdesign).

Konsultationen är ofta inledningen på ett rituppdrag men går precis lika bra att beställa som fristående tjänst.

 

Inför konsultationen

för att få ut det mesta av tiden är det bra om ni är förberedda, tänk igenom vad ni önskar av er trädgård, vad är drömmen? vad gillar ni med den idag? vad gillar ni inte? Hur vill ni använda den? Samla gärna inspiration på nätet, i böcker, tidningar och genom att spana in andra trädgårdar. Inför besöket skickar får ni en checklista att fylla i, den är en hjälp för att komma igång med tankeprocessen och konkretisera önskningarna och målen.

 

Den ifyllda checklistan tillsammans med en skalenlig tomtkarta skickar ni över till mig innan vi ses så jag kan förbereda mig på mitt håll.  Tomtkartor finns ofta att skriva ut från kommunens site men skulle ni ej hitta så säg bara till så hjälper jag er.

Konsultationer brukar ta ca 1,5 - 2h timmar och kostar 3 000:- (ink. moms).

nypon, wilderberries, trädgård, garden, gardendesign, trädgårdsdesign
bottom of page